Post Thumbnail

2017-10-27

Annonsmallar

Att skapa jobbannonser kan vara jobbigt. Fair Recruitings mallar gör att du bara behöver göra det en gång.

Under ‘Inställningar’ finns många alternativ och ibland kan det vara svårt att veta vad alla funktioner gör. Klickar du på ‘Rekrytering’ och sedan ‘Mallar’ kommer du till sidan där du kan skapa och hantera dina annonsmallar.

Mallar används till många jobbannonser på Fair Recruiting. Det är ett effektivt och lätt sätt att påbörja en ny rekrytering. Det gör så att alla kan bli rekryteringproffs.

Du skapar en annonsmall genom att klicka på ‘Skapa mall’. Sedan fyller du i din önskade jobbtitel samt övrig information såsom ja/nej frågor och annonstext.

När man väljer en mall kan man välja om man antingen vill skapa en helt ny från profil eller kopiera en som företaget har gjort innan för att göra lite ändringar.

När man har valt vad du vill göra så kommer man till något som ser ut som en tom annons på Fair Recruiting.
Här kan man redigera allt i annonsen. Det som inte går att redigera är beskrivningen om företaget.

Observera!

Om man redigerar en mall som redan används kommer annonsen som används också att ändras, det gäller även om man ändrar företagsbeskrivningen. Om man inte väljer några bilder så blir det automatiskt företags loggan och företagsbakgrundsbilden.

När allting är klart är det bara att trycka spara och sedan till mallöversikt

Om man vill lägga ut den som en ny annons direkt, klickar man på skapa ny annons och sedan väljer man mallen man har skapat som ligger under skapa från mall.

Mallen går även att förhandsgranska när man skapar en ny annons, det gör man genom att klicka på knappen som ser ut såhär .

Om du har övriga frågor kontakta gärna oss på support@happyr.com