Post Thumbnail

2019-09-17

Förbättrat flöde för annonspublicering

Under sommaren har våra utvecklare tagit fram ett nytt, förbättrat flöde för publicering av annonser. Det nya flödet gör det både snabbare och enklare att publicera annonser.
I det första steget väljer du som användare om du vill publicera med hjälp av en egen sparad annonsmall, en Happyr-profil eller om du vill utgå ifrån en tidigare skapad annons.
I nästa steg fyller du in allmän information om annonsen, så som annonstitel, arbetsplats, anställningsform med mera. Välj även om du vill att din annons ska vara publik eller privat.
Välj sedan inställningar för ansökan till den aktuella tjänsten och lägg till eventuella personliga frågor samt om dessa frågor är skallkrav för tjänsten.

När annonsen är färdigskriven och du är nöjd med alla inställningar så är det dags att göra annonsen snygg och prydlig. Välj vilket typsnitt du vill använda, välj ett färgtema samt ladda upp en toppbild i annonsen.

I nästa steg förhandsgranskar och publicerar du annonsen.
I sista steget påminner vi dig om att du även kan publicera annonsen på några av Sveriges största jobbsajter och i sociala medier för att öka chansen att synas framför rätt kandidat.
Kontakta oss på support@happyr.com för frågor, feedback, funderingar eller aktiveringen av det nya flödet.