Post Thumbnail

2019-10-21

Från testning till matchning!

Nu tar vi på Happyr ett stort steg in i framtiden med vårt nya matchningssystem – Happyr Match!

Vår matchning är en fördjupad analys av kandidaten och arbetsgivaren som förutsäger hur lyckad rekryteringen kommer att bli. Testerna är en del av matchningen.

Om Happyr Match
Happyr Match är en AI-baserad lösning som både samlar och beräknar data bland annat utifrån de tester som kandidaterna gör och de feedback-svar som de nyanställda och ni arbetsgivare ger efter rekryteringen. Vi har arbetat och finslipat den här metoden i över två år och är oerhört stolta över resultatet.

Med hjälp av Happyr Match kommer kvalitén på matchningar bli bättre och bättre och de jobbprofiler som vi använder utvecklas beroende på resultaten av era och alla andras rekryteringar i Happyr.

Nya lättanvända tester
I samband med att vi utvecklat Happyr Match har vi också passat på att ta till oss era synpunkter och byter till tester som är mer användarvänliga och kortare för de sökande. De validerade personlighetstesterna vi väljer att använda är framtagna med ledning av en av Sveriges kunnigaste utvecklare inom området.

Resultaten av matchningarna kommer att sammanfattas på ett ännu tydligare och enklare sätt.

I början av 2020 presenterar vi ett test som ytterligare kortar ner tiden för de sökande och med ännu bättre precision. Mer information om detta längre fram.

Du är välkommen att höra av dig till support@happyr.com om du har frågor!