Post Thumbnail

2017-12-08

Hantera din annons

När du har lagt upp en ny annons kan man vilja fixa och trixa lite med den. Happyr gör det enkelt för dig.

Under alternativet hantera finns många alternativ och ibland kan det vara svårt att veta vad alla funktioner gör. Nu har vi tagit fram en guide för varje funktion.

Du kan bland annat redigera din annons, om man märker ett stavfel i efterhand eller om man vill ändra något annat. Du har i princip samma alternativ som när du skapar annonsen från grunden.

Förlänga annonsen är något många använder idag. Det är bra om man behöver några fler dagar på sig att bestämma sig. När sista ansökningsdagen har kommit går annonsen till urval, det betyder inte att man måste ha rekryterat någon, man har fortfarande en månad på sig att bestämma sig. Det som händer är alltså bara att jobbet inte går att söka.

Intervjubokning är en funktion som finns på varje kandidats ansökan och även på hantera alternativet som ger dig funktionen att göra en mass inbjudan. Som att att skicka en inbjudan till alla som du har lagt som JA eller bara några stycken. Detta går mycket snabbare om man har fler än en att intervjua, så slipper man gå in på varje kandidat och bjuda in dem.

Här kan du även skicka e-post till flera kandidater samtidigt med samma funktionalitet som intervjubokningen har. Att skicka ett nej tack mail till kandidater vill man oftast göra personligt om de har varit på intervju men här kan man skicka till de som inte gick vidare i första steget.