Post Thumbnail

2019-04-12

Happyr får ett ansiktslyft

Happyrs tjänst har utvecklats i en rasande takt och många nya, smarta funktioner som underlättar för både arbetsgivare och kandidater har rullats ut under det senaste året. Nu är det även dags att ge Happyr ett ordentligt ansiktslyft.

”Jag är oerhört glad och stolt över vad vårt design- och utvecklingsteam har åstadkommit med den nya designen. Fokus har legat på att skapa en modern, användarvänlig och lättförståelig miljö med syfte att underlätta för både rekryterare och kandidater,” säger Peter Helin, Marknadschef på Happyr.

Nytt gränssnitt för rekryterare

I den nya versionen får den enskilde rekryteraren tillgång till ett toppmodernt, fräscht gränssnitt som gör det ännu enklare att snabbt hitta och komma i kontakt med den mest lämpliga kandidaten för både organisationen och den aktuella positionen – inte minst med hjälp av den nya och förbättrade kandidatöversikten och den nya dashboarden.

Happyr får ny design och ny kandidatöversikt
Exempelbild som visar den nya designen och den nya kandidatöversikten

Nytt gränssnitt för kandidater

Vi passar även på att uppdatera designen för våra kandidaters profilsidor i syfte att göra det ännu tydligare och enklare att hantera jobbansökningar, göra tester och kommunicera med arbetsgivare. Genom ett tydligt ikon-språk och guidande, lättförståeliga narrativ gör vi vetenskapsbaserat jobbsökande enkelt och roligt.

I den nya versionen kan Happyr-användare, precis som tidigare, se hela sin jobbprofil och testresultat, se test-inbjudningar och vilka tester som genomförts, hantera sitt CV och mycket mer.

Ny design för Happyrs kandidater
Exempelbild som visar en Happyr-kandidats jobbprofil i den nya designen