WFMday 17 - VUCA och Worklife!

Olof Ferling Olof Ferling | | WFM, HAPPYR, Blogg, Press & Media, Nyheter | Dela på:

Vi var där.
Vi var glada.
Vi var pigga.
Vi var glädjespridande.
Vi var och är Happyr.

Teamet

Ett spännande och motiverande event med mycket trevliga människor och för mig som bara hade varit på Happyr en och en halv vecka blev det då allting började på riktigt.

Vi var på plats ganska tidigt, kanske lite för tidigt när vi kom samtidigt som många från Quinyx. Nåväl att på vara sen är aldrig något positivt.
Redan från början kändes det som att det var fullrulle med väldigt skön och trevlig miljö.
Jag som hade gjort vår tävling för dagen, där priset var en food tour runt 8 restauranger på Södermalm! Tävlingen gick ut på att man skulle kryssa över 5 av 20 värdeord som många företag runt hela världen använder sig av. Vi hade då tagit fram 5 av de värdeord som enligt aktuell forskning som funkar bäst för företag om de följer dem.
Dagen fortsätter med tal i Mälarsalen av olika personer, Emil Fjellborg höll fanan högt och höll det första talet, vilket var väldigt informationsfyllt och om man var som mig, alltså ny så fick man en klar bild om vad som dagen skulle handla om. Allt fortsatte i en bra takt. Det kändes som tiden gick snabbare än vanligt och för första gången på länge trodde jag på "tiden går snabbare när man har roligt".
Vi spolar sedan fram till 15:38 Happyr ska hålla tal om VUCA och Worklife! Jag känner att det är avslappnat men både Lennart och Olle verkar lite nervösa, det är bara tänka att du äntligen ska få berätta för alla vad du har jobbat så hårt på de senaste veckorna.
Talet börjar efter lite strul med ljudet och bilderna men sen är allt igång. Det slutar i succé!
Nu ser jag en sida av Lennart och Olle jag aldrig har sett förut, så energirika, så glada! De kan äntligen slappna av, allt det tuffa arbetet gick in i 20 tuffare minuters föredrag.
Vi fortsätter visa upp vår jobbplattformen i minglet och träffar mer trevliga människor.
Dagen börjar bli till kväll och middag serveras, mycket gott att välja på. När middagen pågår i Strindbergsalen börjar även prisutdelningen och som börjar med årets workforce manager.
Vi på Happyr delade även ut priset till de fyra vinnarna i food tour tävlingen. Vilket återigen gjorde stor succé och vi är mer än taggade på att träffa vinnarna igen och gå den kulinariska turen.

Vi ser fram emot nästa WFMday!

Olof Ferling

Olof Ferling

Dela på